Finisaje

Seminee Bacau

Puterea de încalzire a unui semineu depinde de sistemul sau de constructie, dar si de tipul de combustibil folosit.
Semineele pot avea sisteme speciale de tuburi care pot sa încalzeasca si încaperi adiacente camerei în care se afla semineul.

Semineele moderne sunt realizate din materiale rezistente precum otelul. Flacara poate fi controlata de catre utilizator prin multiplele surse de alimentare cu aer. Cele care au usita din geam sunt fabricate special astfel încât sa nu se murdareasca. Astfel, produsele contemporane urmaresc sa ofere siguranta, posibilitate de constructie pe orice forma sau marime, încalzire la costuri mici si usurinta de utilizare si întretinere.

Seminee Bacau

Semineul pe lemne iti va asigura caldura si confortul casei, indiferent ca se opreste lumina, se opresc gazele sau se strica centrala. Combustibilul sau, lemnele, peletii sau brichetii, se gasesc peste tot, în diverse variante (la sac, la kilogram, la tona etc) , poate fi comercializat si pe internet si comandat de acasa.

Spre deosebire de sobe sau centrale, semineul începe sa încalzeasca in jurul sau chiar din prima jumatate de ora, cu relativ putin combustibil.

La alegerea si montajul semineelor de apartament trebuie luate în considerare mai multe detalii: amplasarea, izolarea perfecta, cosul (poate necesita gaurirea peretelui), dar si îmbracamintea semineului, care sa fie în concordanta cu restul decorului din living.

Seminee Bacau

www.semineultau.ro